Διάλεξη για το Google Analytics

Διάλεξη για το Google Analytics

Το Σάββατο 12/11/2016 πραγματοποιήθηκε από τον κο Χρήστο Σωμαρά διάλεξη με θέμα «Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου. Η περίπτωση του Google Analytics.», στα πλαίσια του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (MSc – Master of Science) των «Μηχανικών Η/Υ και Συστημάτων – Ευφυή Συστήματα & IoT».

Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδων είχαν την ευκαιρία εισέλθουν στον κόσμο του internet marketing και να έλθουν σε επαφή με έννοιες όπως το SEO, οι διαφημιστικές καμπάνιες (google adds, bing), το social media marketing και με διάφορες άλλες διαδικασίες προώθησης του περιεχομένου με στόχο την βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας. Επίσης, έγινε παρουσίαση των δυνατοτήτων του google analytics και πως αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει σε έργα που σχετίζονται με IoT.

Ευχαριστώ θερμά τον καθηγή του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής T.E. κο Βέντζα Δημήτρη για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ ξανά στο τμήμα που αποτέλεσε ένα κομμάτι της ζωής μου 11 χρόνων και το έχω συνδέσει με τον συγχωρεμένο τον Κώστα Καραπούλιο.

Αρχείο παρουσίασης

Κοινοποιήστε: Email